Anderen over
Kas Kuppens

TEAMONTWIKKELING

OPMAATZAGEN.nl


Bauke: "OPMAATZAGEN is dé online zagerij en een snel groeiende startup. We hebben in korte tijd veel verschillende nieuwe mensen met eigen karakters aangetrokken die soepel moeten kunnen gaan samenwerken. De Profile Dynamics training die Marije en Diana hebben verzorgd voor het hele team heeft ons veel inzicht gegeven in hoe de verschillende profielen het best kunnen worden ingezet. Erg waardevol!"

INDIVIDUELE ONTWIKKELING

THEONA ZEEUWE


Theona: "Waar word ik echt gelukkig van? Wat zijn mijn drijfveren en waar liggen mijn behoeften? Dit waren vragen die, na twee functies met veel verantwoordelijkheid, steeds bij mij naar boven kwamen. Aan de hand van Profile Dynamics heb ik samen met Marije & Diana gekeken naar antwoorden op deze vragen. Mijn sterke en zwakke punten kan ik nog beter onder woorden brengen en ik weet nu in welke omgeving ik het beste tot mijn recht kom. Een weloverwogen keuze voor een vervolgstap in mijn carrière werd, met de ondersteuning van Marije & Diana, stukken makkelijker!"


TEAMTRAINING BIJ GSTALT

Nick: "Erg fijn om van je eigen mensen inzichtelijk te hebben wat hen drijft en deze drijfveren in een open setting gezamenlijk te kunnen bespreken. We hebben hiermee niet alleen een betere werksfeer gecreëerd, maar ook meer bewustwording en openere communicatie onderling."

TEAMONTWIKKELING

ERGOSWISS


Bert Koele, directeur ErgoSwiss: "We werken vanuit Amersfoort met een klein team van 4 collega’s dan denk je dat loopt allemaal wel. Maar juist door de teamtraining die Marije ons heeft gegeven en de Profile Dynamics- analyse hebben veel meer inzicht gekregen in elkaar. Naast het stuk persoonlijke ontwikkeling “feest der herkenning” zoals Marije zelf zegt, hebben we als team ook inzicht gekregen in elkaar tijdens dag 1. Dag 2 hebben we heel praktisch ingevuld in wie doet nu wat en is waar verantwoordelijk voor. Met name het grijze gebied is aan bod gekomen en we hebben met concrete heldere afspraken de training afgesloten. Zeer waardevol en zeker van te voren niet gedacht!"

OOK EENS KENNIS MAKEN?

 

PROFILE DYNAMICS

Met behulp van Profile Dynamics helpen we je in je persoonlijke ontwikkeling en verbetering van teams.


Meer over Profile Dynamics
MEER WETEN?