Brengt teams
in balans

TEAMONTWIKKELING

INZICHT IN JE (DROOM)TEAM


Inzicht in je huidige team of in je te vormen team krijg je door inzicht in de individuele persoonlijke drijfveren. Als je weet hoe iemand het beste tot zijn of haar recht komt, het beste zijn of haar kwaliteiten kan inzetten, het effici├źntst kan samenwerken en communiceren, dan heb je een topteam gevormd.

Hoe gaat dit in zijn werk? Kas Kuppens zorgt ervoor dat er een persoonlijke rapportage van elk teamlid wordt opgesteld. Dit wordt gedaan aan de hand van het invullen van een digitale vragenlijst, wat ongeveer 20 minuten in beslag neemt. De persoonlijke rapportages worden met elkaar besproken en er wordt inzicht gegeven in de verschillende drijfveren. Waar zitten hierbij de krachten? En wat zit in iemands weerstand? Tijdens een 2-daagse teamtraining komt dit uitgebreid aan de orde.


Er worden 2 dagdelen ingepland naar gelang de grootte van het team. Dag 1 van de training staat in het teken van uitleg van de profielen. Dag 2 staat in het teken van: Wat kunnen we ermee in de praktijk? Hoe gaan we het toepassen? Het betreft een training op maat welke aan de hand van het team en de uitdagingen die er zijn, gemaakt wordt.


PRAKTISCH & TOEPASBAAR


Hierbij vinden we het belangrijk dat het interactieve trainingen zijn, waarbij voldoende mogelijkheid is voor eigen inbreng. Daarnaast geven we veel handreikingen, zodat er echt iets mee gedaan kan worden in de praktijk. Uiteraard zijn het hele leuke en inspirerende trainingen, waarbij iedereen enthousiast aan slag gaat. Laagdrempelig, praktisch en concreet!


Contact opnemen

OVER KAS KUPPENS

Aangenaam, wij zijn Diana van Beek- Kas en Marije Kuppens- van Gend. Samen goed voor 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen en teams naar meer synergie en betere resultaten!


GEWOON EENS KENNIS MAKEN?

 

PROFILE DYNAMICS

Met behulp van Profile Dynamics helpen we je in je persoonlijke ontwikkeling en verbetering van teams.


Meer over Profile Dynamics
MEER WETEN?