Van timemanagement
tot betere communicatie

 

Timemanagement


Herken je het volgende? De dagen vliegen voorbij, je wilt je mail beantwoorden en ondertussen gaat de telefoon, dan komt er een collega je kantoor binnen en je bent al bijna te laat voor het volgende overleg... Dat overleg had je eigenlijk beter voor moeten bereiden. Kortom: druk, druk, druk! Krijg weer grip op je agenda met een Timemanagement training!

Communicatie training


Communiceren, we doen het allemaal en ook 24 uur per dag. Verbaal en non-verbaal. Waarom is het dan zo moeilijk? We gebruiken veel aannames en verwachtingen. Ga voor heldere, open en eerlijke communicatie. Een training communicatie biedt uitkomst!


 

Training op maat


Klinkt je tijd efficiënter in kunnen delen, de 'ins en outs' van effectieve communicatie bijgebracht krijgen én inzicht in je persoonlijke communicatie krijgen je allemaal wel interessant in de oren? Dan kunnen we natuurlijk ook een gecombineerde training op maat verzorgen, helemaal toegespitst op jouw wensen en behoeften.

 

Profile Dynamics


Naast trainingen werken wij ook met Profile Dynamics: zowel individueel of in teamverband. Profile Dynamics maakt drijfveren, vertaald naar een zevental kleuren, van mensen, teams en organisaties helder en inzichtelijk. Op basis van een korte en krachtige vragenlijst ontstaat voor elke deelnemer een persoonlijk profiel.

MEER WETEN?