Uniek programma:
De Fitte Ondernemer

12 WEKEN PROGRAMMA

DE FITTE ONDERNEMER


Een fit lijf en een fit bedrijf. Wanneer je allebei als doel hebt om persoonlijke groei te creëren, kan een samenwerking niet uitblijven. WOEST Training en Kas Kuppens hebben daarom de handen ineengeslagen en een 12-weken programma opgezet speciaal voor ondernemers.

Interesse? Op 4 februari jl. zijn we gestart! In het najaar start de volgende editie. Heb je interesse? Neem contact met ons op! Ons mailadres: info@kas-kuppens.nl. Telefonisch zijn we bereikbaar op: 06-5389 8854 of 06-5191 5302

Bij WOEST Training hebben oprichters Tonnie en Anne Floor zelf ervaren hoeveel positieve veranderingen een fit lijf met zich meebrengt. Zowel privé als zakelijk. Daarom zijn zij vorig jaar gestart met het aanbieden van intensieve cross trainingen die je een fitter en energieker maken.


DOELTREFFEND PROGRAMMA


Diana Kas en Marije Kuppens van Kas Kuppens komen als interim managers vaak ondernemers tegen die druk zijn en onrust en stress ervaren door hun bedrijf. Beide dames beschikken over het talent om de uitdagingen en knelpunten binnen jouw bedrijf snel te doorgronden en hier praktische oplossingen voor te bieden.

Binnen het 12-weekse programma “De Fitte Ondernemer” bundelen WOEST en Kas Kuppens de krachten om ondernemers te laten groeien en zich te ontwikkelen. Door 2x per week intensief te sporten en business trainingen aan te bieden groei jij als ondernemer in de breedste zin van het woord.

Ook hebben ze de hulp ingeschakeld van Sabine Thissen van De Vitaalcoaches. Als vitaalcoach zal zij interessante trainingen geven over voeding en vitaliteit binnen het vaak drukke leven van een ondernemer.


UNIEKE KANS


Voor ondernemers een unieke kans om in slechts 12 weken jezelf verder te ontwikkelen. Hierdoor bereik je meer energie en een scherpere geest. Gevolg? Productiever in je werk, meer structuur en rust, en een sterke leider. Kortom: Een fit lijf én een fit bedrijf!


INTERESSE?


Kijk voor alle informatie op woesttraining.nl of bel met Marije 06- 538 98 854 of Diana 06- 519 15 302. Je kunt je hieronder natuurlijk ook direct aanmelden!DE HANDEN INEEN

Binnen het 12-weekse programma “De Fitte Ondernemer” bundelen WOEST en Kas Kuppens de krachten om ondernemers te laten groeien en zich te ontwikkelen.


GEWOON EENS KENNIS MAKEN?

 

PROFILE DYNAMICS

Met behulp van Profile Dynamics helpen we je in je persoonlijke ontwikkeling en verbetering van teams.


Meer over Profile Dynamics
MEER WETEN?